hirdetés
hirdetés
2024. április. 19., péntek - Emma.
hirdetés

Minden kór a lélekhez vezet

>Összefogtak az alternatív gyógymódok hívei és úgynevezett gyógyító központot, ÉletMag Házat hoztak létre Kaposváron - írja a Somogyi Hírlap.

A kezdeményezés nem egyedi, Veszprémben már működik hasonló.A kaposvári központban az elmúlt hetekben számos érdeklődő megfordult, Gömbös Gergely, a közösség vezetője azt mondta: a régióból sokan várták a nyitást, így a krónikus betegségektől, a mentális, mozgásszervi és koncentrációs problémákon át, az emésztési zavarokig, különböző bajokkal keresték fel őket. Az ÉletMag Ház lényege pedig pont az, hogy a tudomány széles körű alternatív gyógyászatával foglalkoznak a szakemberek, az állapotfelmérést követően eldöntik, merre induljanak a gyógyításban.

- Fontos tudni, hogy nálunk elsősorban holisztikus állapotfelmérés történik, ami azt jelenti, hogy testi, lelki, szellemi szinten vizsgáljuk meg a beteget, vagyis több szinten keressük a probléma okát, nemcsak tünetileg - tudtuk meg Gömbös Gergelytől. Ő egyébként mátrix terápiával, új német medicinával és reinkarnációs utaztatással foglalkozik, ami első hallásra kicsit furcsának tűnhet. A lényegük hasonló, minden tüneti betegséget érzelmi megrázkódtatással kapcsol össze a terapeuta, vagyis minden esetben a lélek az, amelyet gyógyítani kell.

- A lelki eredetű betegségek nem jelentenek feltétlenül rosszat, hiszen úgy is nézhetjük, hogy megmutatják miben kell változtatnunk - mondta a szakember. - Elsősorban természetes gyógyszereket alkalmazunk, mint a gyógyteák vagy adott esetben a gyógymasszázs, ám mindezt ha kell, orvosi véleménnyel támasztjuk alá és ugyanúgy elküldjük a betegek a kórházba a megfelelő vizsgálatokra.

A teljes cikket a Somogyi Hírlap oldalán olvashatja.

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés