hirdetés
2024. április. 23., kedd - Béla.

222 millió forintos pályázat mikro-vállalkozásoknak eszközbeszerzésre

Mikro-vállalkozások "technológia fejlesztését eredményező beruházások új eszközbeszerzésének támogatására" írt ki 222 millió forintos pályázatot a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

Az elnyert összeget nem kell visszatéríteni.

Minimálisan egymillió, maximum tízmillió forint utólagos finanszírozású támogatás a beruházás költségének 70 százalékára igényelhető, azaz a pályázónak legalább 30 százalék saját erővel kell rendelkeznie.

A pályázat célja: európai uniós forrásból nem finanszírozható technológiai eszközök beszerzése az elmaradottabb térségekben a gazdaság fellendítésére és a foglalkoztatás növelésére.

Pályázatokat olyan településekről és területekről várnak, ahol az állandó lakosok száma 2010. január elsején ötezer fő alatt volt, vagy a népsűrűség nem érte el a száz főt négyzetkilométerenként.

A keretet a tárca a területfejlesztéssel és fejlesztéspolitikával összefüggő feladatokat szolgáló előirányzatból biztosítja.

A pályázatot összetűzve, dossziéban lefűzve 1 eredeti és 1 másolati példányban, valamint a pályázati adatlapot word formátumban elektronikus adathordozón 1 példányban (CD-n) 2011. október 3-ig kell benyújtani, a támogatott projektek befejezési határideje 2012. május 31.

A pályázati felhívást, a pályázati adatlap, valamint az egyéb kapcsolódó dokumentumok itt olvashatók.

(forrás: MedicalOnline)
hirdetés

Könyveink