hirdetés
2024. április. 20., szombat - Tivadar.

Mentők: elmarad a tüntetés

Máté Gábor, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) megbízott főigazgatója arra kérte társait, ne menjenek az utcára, közölte a Népszabadság.

Kapcsolódó cikkek

Lebeszélte támogatóit az utcára vonulásról a mentők főigazgatója. A közösségi portálon, saját profiloldalán tett közzé bejegyzést, melyben arra kérte társait, ne menjenek az utcára sem önmagukért, sem az ő támogatása érdekében. A Facebookon szerveződött, mentősökből álló csoport két nappal azután, hogy meghirdette, le is fújta a szombat délutáni, két órás néma demonstrációját.

Hamary Dániel, az akciót szervező mentőápoló a lapnak jelezte: közösségi oldalukhoz, az OMSZ-FITT csoport kommunikációs felületéhez a Facebookon nem férnek hozzá, nem értik, hogy pontosan mi történt az oldalukkal. Arra a kérdésre, hogy a főigazgató bejegyzése után demonstrálnak-e, azt mondta: az OMSZ-FITT-et ért támadás miatt már nem. Hozzátette: olvasta Máté Gábor hozzájuk írt levelét, és miután ebben a főigazgató nem utasította, hanem kérte őket, társaival úgy döntöttek, a demonstrációt lefújják.

hirdetés

Könyveink