hirdetés
2024. április. 18., csütörtök - Andrea, Ilma.

Mellow Mood: nyitva a La Prima, jön a Montage Fashion

Júniustól újra nyitva a La Prima Fashion Hotel, a lánc Váci utcai négycsillagos egysége. A Népszínház utcai Atlas City Hotel épülete pedig teljes felújításon és koncepcióváltáson esett át, és ezentúl új névvel, új hotelként nyit meg.

hirdetés

"Nagyon örülünk, hogy a kialakult helyzetben a reagálás mellett a jövőre is fókuszálhatunk. A La Prima Fashion Hotel megnyitása egyértelműen pozitív üzenet a piacnak. Boldogok vagyunk, hogy ismét a legnagyobb szenvedélyünknek, a turizmusnak élhetünk. Az elmúlt néhány hónap a szállodaipar minden szereplőjének különösen nehéz időszak volt, és biztosan további kihívásokra is számíthatunk, de az első vendégek érkezése hihetetlen erőt adhat",  mondta Blandl Judit, a Mellow Mood Hotels igazgatója.

A cégcsoport folyamatosan monitorozza a lehetőségeket, és a lehető leghatékonyabb módon, folyamatosan tervezi a meglévő szállodák újranyitását. Nem a La Prima Fashion Hotel az egyetlen pozitívum, az Atlas City Hotel épületének megújulása még októberben kezdődött.

A cégcsoport kezdettől fogva nem felújításban gondolkozott, hanem egy teljesen új koncepciót álmodott meg. A közeljövőben Montage Fashion Hotelként megnyíló új szálloda a korábbi 136 szoba helyett összesen 142 tágas szobát kínál, és egymással összenyitható, családoknak és nagyobb társaságoknak kialakított új connecting szobatípus is kialakításra került.

"Élénk színek, tágas terek és magas minőségű anyaghasználat jellemzi a új szállodát. Az üzemszünet alatt a munkálatok felgyorsultak, dekorációs feladatok maradtak az utolsó ütemre. A szobákban és a közös terekben Budapest olyan ikonikus motívumai köszönnek vissza, mint a fővárosi hidak, a kávéházi kultúra vagy a múlt századi neonfényekben úszó városkép", mondta Veégh Máté, a ház igazgatója.

(forrás: Mellow Mood / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés

Könyveink