hirdetés
2024. március. 29., péntek - Auguszta.

Megszüntették a Honvédkórház orvosigazgatójának megbízatását

A Honvédkórház orvosigazgatójának megbízását – a próbaidő lejártával – a honvédelmi miniszter megszüntette, tudatta közleményben a tárca.

A Honvédkórház orvosigazgatójának megbízását – a próbaidő lejártával – a honvédelmi miniszter megszüntette. Munkáját az intézményben folytatja tovább, szakértelmére a kórház vezetése a jövőben is számít. A közeljövőben kerül sor a kórház szervezeti átalakítására, és ezzel egyidejűleg az új orvosigazgató személyének megbízására vagy kinevezésére írja közleményében a honvédelmi tárca.

Frissítés:

Benkő Tibor honvédelmi miniszter éves értékelő és feladatszabó vezetői értekezletén az MTI tudósítása szerint arról beszélt, a Honvédkórház szervezeti átalakítás előtt áll, kiemelt helyet kívánnak elfoglalni a magyar egészségügy fejlesztésében. Később a sajtó kérdésére válaszolva elmondta: a honvédkórház orvosigazgatójának megbízatása a próbaidő végével, a szervezeti átalakítások nyomán szűnt meg.

***

(Az Országos Sajtószolgálathoz azt követően juttatták el a közleményt, hogy kedden reggel Kirúgták a Honvédkórház orvosigazgatóját címmel jelent meg egy bejegyzés a Röntgen blogon. A Szerk.)

(forrás: Országos Sajtószolgálat, MTI)
hirdetés

Könyveink