hirdetés
2024. április. 20., szombat - Tivadar.

Meghalt mindkét törökszentmiklósi kábítószerező nő újszülöttje ( Frissítve!)

Meghalt mindkét kábítószerező törökszentmiklósi nő császármetszéssel világra hozott újszülöttje, erősítette meg a családok ismerőse hétfőn az MTI-nek az RTL Klub és a szoljon.hu információit. Vagy mégsem? (Frissítve!)

A megyei főkapitányság korábbi tájékoztatása szerint több embert súlyos állapotban vittek kórházba a mentők Törökszentmiklósról egy veszélyes, új pszichoaktív anyag fogyasztása miatt csütörtök éjszaka és péntek délelőtt.

Ecseki Tímea, a Hetényi kórház ügyeletes orvosa az M1 aktuális csatornának péntek este azt mondta, hogy két várandós nő is hozzájuk került, rajtuk császármetszést is végre kellett hajtani. Az újszülötteket a fővárosi Semmelweis Egyetemen látták el, de az intézmény a betegjogokra és a folyamatban lévő eljárásokra hivatkozva nem adott tájékoztatást az állapotukról.

A rendőrség múlt pénteken arról adott tájékoztatást, hogy a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 39 éves helybéli férfit a városban történt kábítószer-fogyasztásokkal és megbetegedésekkel kapcsolatban.

Nem annyira az eladókon, hanem inkább a vásárlókon múlik, hogy működik-e a kábítószerüzlet, mondta Zacher Gábor toxikológus az M1 aktuális csatornán szombaton. Hozzátette, hiába fogják el a "dílert", amíg van kereslet, addig jön helyette másik. A vásárlói oldalon van szükség értékrendváltozásra, hogy "merjenek jó döntést hozni" az emberek, hangsúlyozta. Beszélt arról is, sokszor az eladó sem tudja, valójában milyen szert árul.

Frissítés:2016. 02. 01. 18.00

 

Mégis életben vannak...

 

Mégis életben van az a két újszülött, akit császármetszéssel hoztak világra az orvosok Szolnokon, miután édesanyjuk kábítószert fogyasztott múlt héten. A hírt az egyik nő nagymamája erősítette meg az MTI-nek hétfőn. Az asszony elmondta: a kisbabák állapotáról a Semmelweis Egyetem tájékoztatta őket, miután a sajtóban a kisbabák halálhírét keltették.

 A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főkapitányság korábbi tájékoztatása szerint több embert súlyos állapotban vittek kórházba a mentők Törökszentmiklósról egy veszélyes, új pszichoaktív anyag fogyasztása miatt múlt csütörtök éjszaka és péntek délelőtt. A Szolnoki Járásbíróság elrendelte a törökszentmiklósi kábítószerüggyel kapcsolatban meggyanúsított férfi előzetes letartóztatását egy hónapra.

 

 

(forrás: MTI)

cimkék

hirdetés

Könyveink