hirdetés
2024. március. 29., péntek - Auguszta.

Még több látogatási tilalom (Bővítve)

Az influenzajárvány miatt országszerte egyre több egészségügyi intézményben rendelnek el részleges vagy teljes látogatási tilalmat.

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat hétfő este frissített listája szerint a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ fővárosi Róbert Károly körúti, Podmaniczky utcai, Szanatórium utcai, továbbá Balatonfüreden a Szabadság utcai, Hévízen az Ady Endre utcai és a Kossuth Lajos utcai telephelyén léptettek életbe látogatási tilalmat valamennyi osztályon.

Emellett hétfőn látogatási tilalmat rendeltek el Nyíregyházán a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház aneszteziológiai és intenzívterápiás, csecsemő- és gyermekgyógyászati, továbbá szülészet-nőgyógyászati osztályán, az újszülöttrészlegen, valamint a pulmonológiai, a krónikus belgyógyászati, az ápolási és az onkológiai osztályon. Szintén hétfőtől tilos a látogatás Heves megyében a gyöngyösi Bugát Pál Kórház intenzív, pszichiátriai, gyermek-újszülött és szülészeti osztályán.

Komárom-Esztergom megyében a tatai Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézetben és a tatabányai Szent Borbála Kórházban valamennyi fekvőbeteg-ellátó osztályán életbe lépett látogatási tilalom hétfőn. Az influenzajárvány miatt korábban elrendelt látogatási tilalmak továbbra is érvényben vannak, ezek fővárosi, továbbá Baranya, Békés, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Vas és Veszprém megyei egészségügyi intézményeket érintenek.

Részleges látogatási tilalom három szabolcsi kórházban

Az influenzás megbetegedések megelőzése miatt részleges látogatási tilalmat rendeltek el a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház három intézményében.

A korlátozás hétfőtől érvényes a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház, a Mátészalkai Kórház, valamint a Fehérgyarmati Kórház és Gyógyfürdő szülészet-nőgyógyászati, gyermekgyógyászati, újszülött, pulmonológiai, krónikus belgyógyászati, ápolási, onkológiai aneszteziológiai és intenzívterápiás osztályán.

(forrás: MTI)
hirdetés

Könyveink