hirdetés
2024. április. 25., csütörtök - Márk.

Magad uram, ha hosszú a várólista...

Megoperálta magát egy nagyatádi rokkantnyugdíjas, mert akkora fájdalmai voltak, hogy nem bírta kivárni a hosszú kórházi várólistát – számol be egy meglepő történetről a SonLine.

– Június közepén azt éreztem, hogy pang a vérellátásom, megdagadt a lábam, égő fájdalom kínzott. A háziorvosom beutalót adott, de a kaposvári kórház érsebészetén nem akartak fogadni, azt mondták, hogy szeptemberre menjek vissza. Én azonban attól féltem, hogy egy vérrög képződött, ami eljuthat a tüdőmbe, a szívembe, és kiolthatja az életem. Attól is tartottam, hogy a lábam nem kap elég vért, elhal és amputálni kell majd. Bementem az igazgató-helyetteshez, elmondtam neki a kételyeimet. Ő elintézte, hogy soron kívül fogadjanak az érsebészeten. Végül augusztus 19-ére rendeltek vissza ultrahangra – idézte fel a lapnak Seres István.

A lap szerint a férfinak júliusban már olyan fájdalmai voltak, hogy elvesztette a türelmét, s maga látott neki, hogy  vérrögöt távolítson el a lábából – írják a sonline.hu-n, ahol a sikeresnek ítélt házilagos műtét részleteiről is beszámolnak.

(forrás: Sonline)
hirdetés

Könyveink