hirdetés
2024. március. 29., péntek - Auguszta.

Kitüntetéseket adtak át a Semmelweis Egyetemen

Március 15. alkalmából dr. Bánhidy Ferenc általános rektorhelyettes adta át a Pro Universitate Díjakat a Semmelweis Egyetemen, ahol számos más kitüntetést is adományoztak.

Kapcsolódó cikkek

Pro Universitate Díjban azok részesülhetnek, akik több éves kimagasló tevékenységükkel hozzájárultak az egyetem célkitűzéseinek magas szintű megvalósításához. 

A Pro Universitate Díj ezüst fokozatában részesült 

Dr. Forrai Judit, a Népegészségtani Intézet egyetemi docense, valamint 

Dr. Horváth Zoltánné, az Alkalmazott Egészségtudományi Intézet főiskolai docense.

Nyugállományba vonulása alkalmából  Pro Universitate Díjat kapott

Dr. Gyires Klára, a Farmakológiai és Farmakoterápiás Intézet egyetemi tanára. 

Ezután a dolgozói, hallgatói elismerő okleveleket és díjak átadása következett.

A Semmelweis Egyetem Kiváló Dolgozója elismerést, valamint a Rektori Dicséreteket a rektorhelyettes nyújtotta át. Dr. Szász Károly kancellár kiváló dolgozókat díjazott, majd kancellári dicséreteket adott át. A dékáni dicséreteket dr. Hunyady Lászlótól, az Általános Orvostudományi Kar dékánjától, dr. Pethesné Dávid Beátától, az Egészségügyi Közszolgálati Kar dékánhelyettesétől, illetve dr. Nagy Zoltán Zsolttól, az Egészségtudományi Kar dékánjától vehették át a díjazottak.

Az egyetem példaképül kívánja állítani azokat a hallgatókat, akik amellett, hogy kiválóan teljesítik tanulmányi kötelezettségeiket, kimagasló eredményeket érnek el a hazai és nemzetközi sportversenyeken, illetve a szabadidő-sport szervezésében, ezért alapította a Jó tanuló – jó sportoló elismerő díjat. Az elismeréseket dr. Bánhidy Ferenc adta át.

Az ünnepségen kiosztották a Mihálkovics Alapítvány és a Baráti Kör több elismerését is, írja az egyetem honlapja.

(forrás: Semmelweis Egyetem)
hirdetés

Könyveink