hirdetés
2024. április. 16., kedd - Csongor.

Június 14-e a Véradók Világnapja

Kedvezményes vásárlási lehetőségek véradóknak

Minden véradó rendelkezhet önkéntes véradó virtuális kártyával, amellyel több mint ezer kiskereskedőnél vásárolhatnak kedvezményesen.

Június 14-én szerte a világon köszönetet mondunk azoknak, akik önzetlen adományukkal, a véradásukkal, számukra ismeretlen embereknek segítenek meggyógyulni, nem egyszer életben maradni. A véradók adományára a világon mindenhol szükség van, mert nélkülözhetetlen a gyógyításban.  Ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű vérkészítmény álljon rendelkezésre, folyamatosan szükség van az önkéntes véradók térítésmentes segítségére. A magyar véradók felelősségtudatának és önzetlenségének köszönhetően a világjárvány eddigi ideje alatt a vérkészítmény-ellátás hazánkban folyamatos volt, és az OVSz mindent megtesz azért, hogy folyamatos is maradjon!

 

A véradók nélkülözhetetlen segítségét kívánják meghálálni az önkéntes véradó virtuális kártyával. 2021. június 14-e után minden donor - a véradásakor megadott jóváhagyása esetén - rendelkezhet önkéntes véradó virtuális kártyával, amelyet telefonján egy ingyenes applikációban tud megjeleníteni. A donorok a kártyáikból plasztik verziót is rendelhetnek, de akár pdf formátumban is letölthetik, amit utána nyomtatott formában maguknál tarthatnak. A kártyával a donorok - az utolsó véradásuktól számított fél éven belül – több mint ezer kiskereskedőnél, valamint helyi szolgáltatónál vásárolhatnak kedvezményesen.

A rendszeres véradó donorok különböző fokozatú, véradási számuknak megfelelő Bronz-, Ezüst-, Arany-, valamint Gyémánt Pelikán-díjas véradó kártyát kapnak, amellyel több száz prémium szolgáltatónál megemelt alapkedvezményben részesülhetnek. Az elfogadóhelyek listája az applikációban és honlapunkon is megtekinthető.

Bővebb információ https://www.ovsz.hu/hu/hirek/onkentes-verado-kartya linken található.

hirdetés

Könyveink