hirdetés
2024. március. 29., péntek - Auguszta.

Július 31-én demonstrálnak a szakdolgozók

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara várja az egészségügy mindennapi Hőseit a Hősök terére a 2021. július 31-én 10.00 órakor tartandó Nagygyűlésére, közli a szervezet.

Hívunk és várunk az egészségügy területén tevékenykedő minden kollégát, aki felelősséget érez a jelen és a jövő betegellátásáért és az egészségügyi szakdolgozókért!

Adjunk közösen hangot annak az elégedetlenségnek, ami az elmúlt időszak alatt a szakdolgozók körében megfogalmazódott!

Ki kell mondanunk, hogy az egészségügyi szakdolgozók által nyújtott szakmai tevékenység egy SZOLGÁLAT, de nem jelenthet szolgaságot! Mi SZAKDOLGOZÓK Magyarország állampolgárainak egészségét védjük, betegség esetén ellátjuk, rehabilitáljuk, gondozzuk őket!

A döntéshozók nem hallgattak meg bennünket a tárgyalóasztalnál, ezért a Hősök teréről kell üzennünk a fizikai és lelki terheinkről és a felelősségteljes munkánk alulfinanszírozottságáról! Adjunk hírt – az ország ikonikus főterén – az új szolgálati jogviszonnyal kapcsolatban a szakdolgozókat sújtó kiszolgáltatott helyzetről és a méltánytalan bánásmódról.

Álljunk ki közösen hivatásunkért, egymásért, betegeinkért, az egészségügy jövőjéért, valamint emlékezzünk meg a járvány alatt elveszített szakdolgozó társainkról!

 

Program:

09.00-10.00:           Gyülekező

10.00-13.00:           Bevezető köszöntő, a rendezvény céljának ismertetése,

felszólalások, támogató szervezetek képviselőinek felszólalása

 

Hivatásunk képviseletével az egészségügyért és a betegekért!

 

Budapest, 2021. július 14.

                                                                       Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara

hirdetés

Könyveink