hirdetés
2024. április. 26., péntek - Ervin.

Jótékonysági est az egri kórház gyermekosztályáért

Jótékonysági estet szervez a Heves Megyei Önkormányzat szombaton; a bevételből azt a 10 millió forintos önerőt szeretnék összegyűjteni, ami egy gyermekosztályi pályázathoz szükséges.

A Gárdonyi Géza Színház ad helyet a rendezvénynek, a támogatói jegyekből befolyt pénzt az egri Markhot Ferenc Kórháznak utalják át - mondta az MTI-nek Rénes Marcell, az elnöki kabinet munkatársa.

A gyermekosztály részlegeként működő újszülött-intenzív és koraszülött osztály műszereinek, berendezéseinek cseréje, korszerűsítése érdekében közel 100 millió forintos támogatásra pályázott az önkormányzat, az estet a 10 millió forintos önerő előteremtéséért rendezik.

A szombati műsorban többek között részleteket láthatnak majd a résztvevők a Gárdonyi Géza Színház sikeres produkcióiból, színpadra lép az Egri Szimfonikus Zenekar, a Társulatból megismert Herczeg Flóra, valamint a Corelli Trió és a Vidróczki Néptáncegyüttes.

A jótékonysági estre árverésre ajánlotta fel két festményét Zeller Ferenc festőművész. Az Itt az ősz és a Velencei impressziók című alkotások kikiáltási ára 50-50 ezer forint lesz.

cimkék

hirdetés

Könyveink