hirdetés
2024. április. 25., csütörtök - Márk.

Felajánlás

Jószolgálati „COVID-COACHING” program indul

A koronavírus által kiváltott krízishelyzet nagyon sok munkavállalónak egyre több problémát, nehézséget, gyakran szomorúságot is okoz. Egzisztenciális bizonytalanság, pszichikailag megterhelő élethelyzetek, megválaszolásra váró kérdések a jövővel kapcsolatban, hogy csak a leggyakoribbakat említsük.

Mi, a Dr. Bodó Training és Tanácsadó Kft., az Európai Coaching Szövetség magyarországi képviselete – a coaching szakma lehetőségeivel – hozzá kívánunk járulni a problémahelyzetek enyhítéséhez. Magasan kvalifikált coach kollégáink, akik „normál időkben” elsősorban vezetőknek biztosítanak professzionális támogatást, most a pandémia idejére felajánlják ingyenes segítségüket a munkavállalók széles körének.

A „COVID-COACHING” néven indított jószolgálati programunk keretein belül a cégek munkatársainak lehetőségük van azonnali, két alkalomra szóló, ingyenes krízistámogató beszélgetést kérni, illetve írásos kérdést intézni az ECA COACHING POOL tagjaihoz. A coaching során a coach telefonon vagy online formában megbeszéli a támogatást keresővel problémahelyzetét és a lehetséges pozitív irányba vezető megoldási lépéseket. Írásos megkeresés esetén pedig gyors választ küld.

A JÓSZOLGÁLATI „COVID-COACHING” PROGRAMBAN való részvételt olyan cégeknek ajánljuk, amelyek a koronavírus következtében nehéz helyzetbe kerülő munkatársaik pszichikai megerősítéséhez, illetve újra orientálódásához ingyenes coaching lehetőséget kívánnak biztosítani.

A programban való részvétel a munkavállalók részére ingyenes, de itt szeretnénk megragadni az alkalmat arra, hogy ezzel a jószolgálati tevékenységünkkel egy számunkra fontos alapítványnak, az Élet Kis Virága Alapítványnak is segítséget kérjünk a vállalatoktól.

Hozzuk létre a segítés láncolatát!

Ha az Ön cége is szeretne jót cselekedni, akkor most itt a lehetőség, hogy Önök is tegyenek egy vállalást az Élet Kis Virága Alapítvány támogatásával!

Bemutatkozik az Élet Kis Virága Alapítvány

Alapítványunk fő küldetése, hogy a súlyos halmozottan sérült gyermeküket otthon ápoló családok életminőségét javítsa szolgáltatásaival (élménynapok szervezése, párkapcsolati tanácsadás, tanfolyamok finanszírozása, coaching). Segítjük azokat a családokat, akik önzetlen szeretettel ápolják, fejlesztik súlyosan sérült gyermeküket napi 24 órában, pihenőnap nélkül.

Magyarországon több mint 12 000 család küzd ezzel az élethelyzettel.

Egy súlyosan beteg, sérült vagy fogyatékos gyermek születése hirtelen olyan nehéz életkörülmények közé kényszeríti a családokat, amivel segítség nélkül nagyon nehéz megbirkózni. Az ápolás, gondozás az anyára hárul, de nem szabad figyelmen kívül hagynunk a többi családtagot: a család fenntartásával egyedül küzdő apát és a testvéreket sem. Hiszen ennek az igen nehéz élethelyzetnek mentális terhe az egész családra, nemcsak lelki, de később fizikai egészségére is kihat. A sérült gyermek gondozása egy életre szól. Tegyünk együtt, hogy könnyebb legyen!

ADOMÁNY: https://eletkisviraga.com/adomany/

Bármekkora anyagi támogatás rendkívül nagy segítséget jelent számukra.

Bővebb információ és jelentkezés a JÓSZOLGÁLATI „COVID-COACHING” programra e-mailben a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen lehetséges.

(forrás: HRPWR)
hirdetés

Könyveink