2024. március. 29., péntek - Auguszta.
hirdetés

Jelölhetnek az Aranyanyu Díjra

Elindult az idei jelölés, május 14-ig várják a legjobb orvosnőt, pedagógust, egészségügyi szakdolgozót, illetve szociális területen dolgozó nőt bemutató írásokat, nevezéseket az Aranyanyu Díjra.

A szervezők közleménye felidézi, hogy a Richter Aranyanyu Díj hetedik éve díjazza azokat a segítő szakmában dolgozó nőket, akik sokszor a háttérben maradva, kevés anyagi és erkölcsi elismerés mellett végezik az egész társadalom számára felbecsülhetetlen értékű munkájukat.

A www.aranyanyu.hu honlapon egy személyes történetben kell bemutatni a jelölni kívánt orvosnőt, pedagógust, egészségügyi szakdolgozót, illetve a szociális területen dolgozó jelöltet maximum 1500 karakterben összefoglalva a jelölt elhivatottságát, személyiségét, egyediségét. A zsűri által kiválasztott döntősökről kisfilm készül, ezek alapján internetes szavazással dől el a közönség díjazottja, de zsűri is kiválasztja minden kategóriában a saját nyertesét.

A zsűriben idén is Beke Zsuzsa, a Richter Gedeon Nyrt. kommunikációs vezetője, Rácz Zsuzsa író, Kriston Andrea, a Kriston-intimtorna kidolgozója, Nagy Tímea olimpiai bajnok párbajtőrvívó, valamint Dobó Kata színésznő foglal helyet. Az idei jelölteket és munkájukat a novemberi díjátadó gálán ismerheti meg a közönség.

(forrás: MTI)

cimkék

hirdetés

Könyveink