hirdetés
hirdetés
2024. április. 25., csütörtök - Márk.
hirdetés

Jaydess Display - Nőgyógyászati edukációs eszköz készítése c. pályamű

Pályázó: Progressive Studio Kft.

Kategória: Egyéb, a többi kategóriába be nem sorolható médiacsatorna

2. helyezett lett.

Mivel a méhen belüli hormonális eszközök kevéssé ismertek Magyarországon, a fogyasztók nagy része pedig nem tudja, hogy mi a különbség a spirál és a hormonális fogamzásgátló eszközök között, így a Bayer úgy döntött, hogy kiemelt jelentőséggel bír a páciensek megfelelő tájékoztatása.

A ::progressive:: reklámügynökségnek egy olyan szemléltető eszközt kellett létrehoznia, amely a nőgyógyászok és a 18-29 év közötti, hosszú távú fogamzásgátlás iránt érdeklődő nők számára is érdekes és informatív. Fontos szempont volt az is, hogy a termék, a nemi szervek és a főbb információk is megjelenjenek a nőgyógyászok asztalán kényelmesen használható eszközön.

A több fázisban elkészített edukációs asztali display nemcsak megjeleníti a fontos információkat, de megfelelő eszköz arra, hogy ízlésesen szemléltesse a hatásmechanizmust is. A mérethelyes, demo szervbe helyezhető termékkel ellátott 3 dimenziós eszköz könnyen tisztán tartható PVC anyagának köszönhetően. A display dizájnja folyamatos fejlesztést követően nyerte el végleges formáját, mely optimális méretének köszönhetően praktikusan használható.

A 600 darab elkészített példány kiemelkedő minőségével és figyelemfelkeltő megjelenésével hamar meghódította mindkét célcsoportot. A Bayer számára készített nőgyógyászati edukációs eszközzel a ::progressive:: 2. helyezést ért el a BetegEdukációs Projektek Versenyén, az Egyéb kategóriában.

 

(forrás: Progressive Studio Kft.)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés