2024. április. 20., szombat - Tivadar.
hirdetés

Játékra hív az OVSZ Valentin napon

Az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) szabadidős programokat és koncertjegyeket sorsol ki azok között, akik február 11-17 között adnak vért.

Játékra hív az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) Valentin nap hetén, mint közleményükben írják: idén szeretteink mellett lepjünk meg másokat is, például a gyógyulásra váró, vérre szoruló embertársainkat.

A játékban való részvétel feltételei: egy február 11. és február 17. közötti véradásról készült fotót kell elküldeni névvel, TAJ számmal és e-mail címmel együtt február 17-ig a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre.

A képeket 2019. február 18-án az Országos Vérellátó Szolgálat Facebook oldalán, a Valentin nap 2019 fényképalbumba töltik fel. A feltöltött fotókra egy héten át lehet gyűjteni a lájkokat. A 15 legtöbb lájkot kapó beküldő között február 25-én kalanddoboz – amelyben 140 szabadidős programból lehet választani – és koncertjegy ajándékot sorsolnak ki. A nyerteseket a megadott elérhetőségen értesítik.

A véradók önzetlen segítségét február 14-én és február 15-én marcipán szívvel köszönik meg.

A játékról további részletek, és a játékszabály itt találhatóak.

cimkék

hirdetés

Könyveink