hirdetés
2024. szeptember. 01., vasárnap - Egyed, Egon.
hirdetés
hirdetés

Itt a Telekom Egészség!

A Telekom Egészség szolgáltatás a 2018 után létrejött Magenta1 kedvezménycsomagokkal rendelkező havidíjas ügyfelek számára érhető el.

A vállalat ügyfelei igényeinek minél teljesebb kiszolgálása érdekében döntött úgy, hogy elérhetővé teszi bizonyos ügyfelei számára a szolgáltatást, együttműködésben a Teladoc Hungary Kft-vel. A havidíjas mobilszolgáltatással rendelkező Magenta 1-es ügyfelek számára az új szolgáltatás díjmentesen rendelkezésre áll július 26-tól, a telekom.hu-n való bejelentkezés után, regisztrációt követően.

A Teladoc Hungary Kft. szakértői többek között olyan Telekom ügyfelektől számítanak megkeresésre, akik segítséget kérnének egy leletnél, tanácsra van szükségük, vagy éppen bizonytalanok, mit mondott az orvosuk, jól értették-e a diagnózist és a továbblépés részleteit. A Telekom Egészség négy fő elemet foglal magában: telefonos és online orvosi tanácsadásból, online orvoskereső és időpontfoglaló platformból, valamint egy online kitölthető egészségfelmérés- kérdőívből és erre épülő személyre szóló életmód tanácsadásból áll.  A szolgáltatás ezen esetekben vehető igénybe; vészhelyzetben, vagy sürgősségi ellátást igénylő helyzetekben továbbra is a 112-es segélyhívó számot kell tárcsázni. 

Az egészség-tuningban a Telekom partnere a Teladoc Hungary Kft., amely a világ számos országában képviselteti magát és szakképzett orvosai állnak rendelkezésre az ügyfelek kérdéseinek megválaszolása, valamint a betegek és orvosok digitális eszközökkel történő összekapcsolása terén. A havidíjas Magenta 1-es ügyfelek munkanapokon 8 és 20 óra között konzultálhatnak az orvosokkal telefonon vagy online csatornát használva. A virtuális medicinával foglalkozó Teladoc évek óta sikeresen működik Magyarországon, a New York-i tőzsdén jegyzett amerikai székhelyű nemzetközi szolgáltatóként komoly tapasztalattal rendelkezik ezen a területen.

„Tavaly 600 ügyfél részvételével teszteltük két üzletben a Telekom Egészség szolgáltatást, amely rendkívül pozitív fogadtatásban részesült. Ügyfeleink nagyra értékelték azt a törődést, amely a szolgáltatással még inkább kézzelfoghatóvá vált. Nem volt kérdés számunkra, hogy igenis van szerepünk abban, hogy hozzájáruljunk a családok egészség-tuningjához” – mondta Pereszlényi Zoltán, a Magyar Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

A szolgáltatás részleteiről bővebb információk a Telekom weboldalán találhatók:

https://www.telekom.hu/telekom-egeszseg

(forrás: Magyar Telekom)

Könyveink