2024. április. 20., szombat - Tivadar.

Hétvégi oltás: káosz a behívó SMS-ekkel

Megkezdődött a koronavírus elleni vakcina hétvégi beadásáról értesítő sms-ek kiküldése, a Napi.hu szerint azonban sok anomália van a rendszerben

Többen kaptak 300 kilométerre lévő oltópontra szóló behívót, másokat úgy érte ez üzenet, hogy pár napja kapták meg a vackinát. Utóbbiak között ráadásul van olyan, akit nem rég még Pfizerrel oltottak, most viszont AstraZenecát kínálnak a számukra – írja a Napi.hu.

Sopronban élek, de szegedi oltóponton várnak AstraZenecára, ismertette a lap egyik olvasója, hogy nagyon örült, amikor megkapta a koronavírus-oltásról szóló, a Vakcinainfótól érkező üzenetet, de meglepődött, hogy több átszállással elérhető, százkilóméterekre lévő helyre mehetne. Többen jelezték, hogy Békéscsabán élnek, de Szolnokra kaptak időpontot, míg volt olyan is, aki éppen pár napja kapott Pfizer-oltást, de most az oxfordi készítményt jelezték neki az üzenetben, mint amit megkaphat.

A problémás üzenetek viszonylag gyakorinak tűnnek: a hivatalos Koronavírus tájékoztató oldal Facebook-felületén is tucatjával olvashatók hasonló kommentek.

(forrás: Napi.hu)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés