hirdetés
2024. április. 18., csütörtök - Andrea, Ilma.

Hajléktalan holttest két kórházban is

Egy fővárosi és egy győri kórházban is holttestet találtak a múlt héten. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár szerint nem a magyar egészségügy okolható az esetekért, közölte az ATV.

Az ATV reggeli műsora szerint „jó lenne, ha ezt a kérdést nem kevernénk össze az egészségügyi ellátással, mert nincs hozzá köze. Alapvetően ez egy hajléktalan probléma, nem egészségügyi" – mondta Ónodi-Szűcs Zoltán az ATV Szabad szemmel műsorában. Arról is beszélt, hogy nem ez az első eset, hogy hajléktalan embereket találnak ilyen körülmények között.

Az államtitkár elmondta, hogy a kórház mosdójában talált hölgy járóbetegként november 21-én járt a kórházban, tudomása szerint hajléktalan volt, később öt emelettel feljebb, a szülészeten találták meg a nőt, pedig nem volt indokolt az ott tartózkodása.
 
Szerinte sokkal inkább az a probléma, hogy vannak olyan mellékhelyiségek Magyarországon, ahova emberek beszorulhatnak. Számára is fontos kérdés, hogy hogyan volt ellenőrizve a külső cég által végzett takarítás.
(forrás: ATV)
hirdetés

Könyveink