hirdetés
2019. október. 14., hétfő - Helén.
hirdetés

Gyógyulást ígért – letartóztatták

A debreceni rendőrök csalás miatt folytatnak nyomozást egy férfival szemben, aki idős embereket tévesztett meg, írja a police.hu.

hirdetés

Debrecenben fogták el azt a férfit, aki a gyanú szerint idős embereket ejtett tévedésbe. A 25 éves férfi irodát működtetett a városban, ahová telefonos megkeresések útján többségében 70 és 80 év körüli embereket hívott meg. D. Zsolt álnéven mutatkozott be a sértetteknek, akiktől többszázezer forintot csalt ki. A férfit alkalmazottai is csak az álnevén ismerték. A cég ügyvezetőjeként egy elektromos műszer segítségével megvizsgálta a sértettek egészségi állapotát

A gyanúsított az időseknek betegségek kezelésére kínált a cége által forgalmazott eszközt, illetve tablettákat. A gyanú szerint volt olyan sértett, aki közel 300 000 forintot fizetett tablettákért és egy eszközért, amelyek azonban nem alkalmasak betegségek kezelésére.

A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A Debrecenen kívül más városokban a gyanúsítottal összefüggésbe hozható bűncselekményeket a rendőrség vizsgálja.

Videóval a police.hu-n.

(forrás: police.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés

Könyveink