hirdetés
2024. április. 18., csütörtök - Andrea, Ilma.

Gyógyszerpromóciós verseny

A Kreatív és a Medical Tribune szervezésében újra itt a Gyógyszerpromóciós verseny!

A meghirdetett reklámversenyre bármely gyógyszer/gyógyhatású készítmény/étrendkiegészítő promóció nevezhet, amely először 2009. július 1. és 2010. június 30. között került felhasználásra Magyarországon. Ahogyan tavaly is, úgy idén is harmincnyolc kategóriában indulhatnak a pályázók.

 

gyogyszerpromocios verseny

 

Az elbírálást a tavalyi évhez hasonlóan szakavatott zsűritagok végzik - Kozák Ákos a Gfk Hungária ügyvezető igazgatója (zsűri elnöke), Pichovszky Domonkos a Createam ügyvezető igazgatója, Benesch Ferenc az Ogilvy executive kreatívigazgatója, Lonkay Attila a Saatchi & Saatchi kreatívigazgatója, Nagy Judit a Medical Tribune főszerkesztője és nem utolsó sorban Vándor Ágnes a Professional Publishing Hungary Kiadó ügyvezető igazgatója.

Nevezési és anyagleadási határidő: 2010. augusztus 19., 12 óra

A részletes kiírás és a jelentkezési lap letölthető a honlapról, vagy kérhető a Kreatív szerkesztőségből. (Professional Publishing Hungary Kft.,1037 Budapest Montevideo u. 3/b. Matiszkó Kitti: Tel.: 430-4570, Fax: 430-4579, e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).

hirdetés

Könyveink