hirdetés
2024. április. 25., csütörtök - Márk.
hirdetés

Gyógygomba a kórházi onkológián

Varga Gomba Információs Központot hirdetnek a kaposvári Kaposi Mór Oktató Kórház onkológiai osztályának bejáratánál, írja a 168 óra.

A Varga Gomba Információs Központként hirdetett „helyiség" a cég honlapján már üzletként szerepel, méghozzá pontos címmel: „7400 Kaposvár, Tallián Gyula utca 20-32, Kaposi Mór Kórház (új épületszárny) II. emelet onkológiai osztály bejárata mellett".

Valójában a Varga Gombát ma már országosan 23 üzletben meg lehet vásárolni (egyelőre csak a kaposvári címről fedeztük fel, hogy kórházban, illetve egészségügyi intézményben fekszik), de van lehetőség a „feltalálójával", Varga Gáborral és orvos kollégájával személyes konzultációra, lehet online és személyesen tanácsadást is kapni, rendelhető könyv és nézhetőek videofilmek is, Varga Gábor pedig rendszeresen előad a gyógygomba hatásairól.

Vélelmezhető, hogy a Varga Gomba gyógyító hatását a magyar gyógyszerhatóság, az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet nem sorolta gyógyhatású kategóriába. Hozzáértés híján a termékek hatékonyságát nem is kívánjuk firtatni, a kérdés csak az, elfogadható-e rákos megbetegedéssel, sokszor talán gyógyíthatatlan betegeket győzködni orvosuknál, pontosabban a kórházi osztály bejáratánál arról, hogy vásároljanak bárminemű vitamint, étrend-kiegészítőt?

Bővebben a 168 óra portálján.

(forrás: 168 óra)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés