hirdetés
2024. április. 26., péntek - Ervin.

EUROSTARS konzultációs nap

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 2017. szeptember 6-án pályázati konzultációt szervez az innovatív kis- és középvállalkozások nemzetközi együttműködésben megvalósuló projektjeit ösztönző EUROSTARS program idei második pályázati fordulójához kapcsolódóan.

A EUROSTARS program az Európai Bizottság és több tagállam közös programjaként a kutató-fejlesztő és innovációs tevékenységet végző kkv-k nemzetközi együttműködésben megvalósuló projektjeit támogatja.

Bővebb információk a EUROSTARS program honlapján, illetve az NKFI Hivatal honlapján érhetők el. 

Az őszi forduló pályázatainak nemzetközi beadási határideje 2017. szeptember 14., 20 óra. Ezzel kapcsolatban további hasznos információk találhatók a program honlapján.

A rendezvény célja:

  • a EUROSTARS program iránt érdeklődők és a 2017. szeptember 14-i nemzetközi határidőre pályázatot benyújtó intézmények részletes és naprakész tájékoztatása a EUROSTARS nemzetközi és hazai pályázati feltételrendszeréről
  • hasznos tanácsok, tippek a korábbi pályázati fordulók és sikeres pályázók tapasztalatai alapján
  • gyakorlati tudnivalók a EUROSTARS program megújult elektronikus pályázati felületének használatáról
  • a EUROSTARS-pályázatok elbírálásának és a kapcsolódó hazai pályázati finanszírozás feltételrendszerének ismertetése
  • személyre szabott pályázói konzultáció az előkészítés alatt álló pályázatokkal kapcsolatban

A konzultáció a pályázáshoz szükséges gyakorlati információk átadását szolgálja, ezért elsősorban a szeptemberi beadási határidőre pályázatot benyújtó intézményeket várjuk, de a rendezvény nyitott a program következő, 2018. március 1-jei beadási határidejére pályázatot benyújtani szándékozó, illetve a program iránt általában érdeklődő cégek számára is. 

A hazai konzultációs nap időpontja: 2017. szeptember 6., 14 és 17 óra között

Helyszín: Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1., II. emelet 230. terem)

hirdetés

Könyveink