hirdetés
2024. április. 25., csütörtök - Márk.

Előzetesben marad az egészségügyi holding-vezér

A Nyíregyházi Törvényszék meghosszabbította K. Zoltán Tamás előzetes letartóztatását. Az egészségügyi holding vezérigazgatóját többmilliós hűtlen kezeléssel gyanúsítják.

A nyíregyházi egészségügyi holding vezérigazgatója, K. Zoltán Tamás ellen folyó büntetőügyben a Nyíregyházi Törvényszék helybenhagyta a Nyíregyházi Városi Bíróság előzetes letartóztatás meghosszabbítását elrendelő határozatát, így az jogerőre emelkedett – közölte a Népszabadsággal Nyakó Zsuzsanna szóvivő, a Nyíregyházi Törvényszék elnökhelyettese. Elmondta: a hűtlen kezeléssel gyanúsított K. Zoltán Tamás a döntés értelmében 2012. május 10-ig előzetes letartóztatásban marad.

A szóvivő indoklásként kifejtette: megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsított a bizonyítás eredményes lefolytatását az eljárás jelenlegi, változatlanul kezdetinek tekinthető szakaszában megnehezítené, veszélyeztetné. A törvényszék álláspontja szerint ennek megakadályozására enyhébb kényszerintézkedés – lakhelyelhagyási tilalom vagy házi őrizet elrendelése – nem elegendő.

(forrás: NOL)
hirdetés

Könyveink