hirdetés
hirdetés
2024. április. 25., csütörtök - Márk.
hirdetés

Elismerés egészségügyieknek

  Március 15-e alkalmából Széchenyi- díjat kapott mások mellett dr. Fésüs László biokémikus, orvos, sejtbiológus, az MTA rendes tagja, a Debreceni Egyetem Orvos- és és Egészségtudományi Centrum Biokémiai és Molekuláris Biológiai Intézete igazgatója; dr. Freund Tamás neurobiológus, az MTA levelező tagja, az MTA Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézet igazgatója, kutatóprofesszor és dr. Romics László belgyógyász szakorvos, az MTA rendes tagja, a Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömb főigazgatója, egyetemi tanár. A Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje (polgári tagozat) kitüntetésben részesült dr. Füredi János, az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet osztályvezető főorvosa, egyetemi tanár; Gurály Zoltán, a Menhely Alapítvány szociológus-szóvivője és dr. Jakus Zoltán, a jászberényi Erzsébet Kórház főigazgatója.
 A Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztje (polgári tagozata) kitüntetést kapott dr. Kovács László, az MTA rendes tagja, a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézete igazgatója, egyetemi tanár.

A teljes cikket csak regisztrált felhasználóink olvashatják. Kérjük jelentkezzen be az oldalra vagy regisztráljon!

A kulcsos tartalmak megtekintéséhez orvosi regisztráció (pecsétszám) szükséges, amely ingyenes és csak 2 percet vesz igénybe.
E-mail cím:
Jelszó:
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés