2024. március. 28., csütörtök - Gedeon, Johanna.
hirdetés

Elhunyt Grenitzer Judit

A WebOrvos alapító főszerkesztője méltósággal, tartással viselte hosszan tartó, lassan romboló betegséget, írja nekrológjában a portál.

Csendben ment el, ahogyan élt. Méltósággal, tartással viselte el a hosszú, lassan romboló betegséget. Egész szakmai életét az egészségügyi kommunikáció világában töltötte. Visszafogottan, szerényen, ügyeket, embereket szolgálva.

A WebOrvos szakmai szervezése, irányítása a portál függetlenné válása után is, a közelmúltig Judit feladata volt. Rendkívül jó szakmai, emberi, baráti közösséget alakított ki, amely mind a mai napig él, dolgozik. És ezt az elmúlt évtized változásainak tükrében igazán nagyra értékelhetjük. Hogy milyen színvonalon, azt ítéljék meg az olvasók.

Hosszú szakmai pályája, megnyerő személyisége, informáltsága, bölcsessége egyaránt predesztinálta őt az egészségügyi újságírók doyenje kitüntető címre, amely ellen persze azonnal tiltakozott volna.

Ő egyszerűen csak volt, segített, meghallgatott, biztatott, tanácsot adott. És átadott valamit az emberségéből, szeretetéből, ami meglehetős hiánycikk a mai világban.

A WebOrvos szerkesztősége, munkatársai, segítői, barátai fájó szívvel búcsúznak alapító főszerkesztőjüktől, Grenitzer Judittól.

(forrás: WebOrvos)
hirdetés

Könyveink