hirdetés
2024. április. 23., kedd - Béla.
hirdetés

Életélmény rákbetegeknek

Egy vietnámi buddhista szerzetes, Thich Nhat Hahn tanítását igyekeznek átadni a rákbetegeknek azon az „Életélmény tréningen", amelyet a Tűzmadár Alapítvány szervez januártól a fővárosi Egyesített Szent István és Szent László Kórházban.

A tanfolyamon a résztvevők többféle relaxációs és meditációs módszert sajátíthatnak el, amelyek egyrészt segíthetnek feldolgozni a rákkal való küzdelem, a betegséggel való együttélés lelki terheit, másrészt hatékonyan csökkenthetik a mindennapokban előforduló stresszt és szorongást.
A résztvevőknek segítséget nyújtanak a személyes problémák feldolgozásában: a tanfolyamra nemcsak betegeket, hanem hozzátartozókat is várnak, akiknek a megtanulható módszerek ugyancsak segíthetnek a túlfeszített test és a kimerült idegrendszer egészségének visszaállításában. A részvétel ingyenes, az első alkalmat 2009. január 21-én tartják a Szent László Kórház 10-es pavilonjában. Jelentkezni munkanapokon a (30) 434-28-52-es telefonszámon, illetve az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen lehet.

Forrás: Weborvos

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés