hirdetés
2024. április. 18., csütörtök - Andrea, Ilma.

Csányi beszállna a sürgősségi ellátásba

Komoly lehetőség van itthon a korszerű magánegészségügyi ellátásban, hangsúlyozta az InfoRádió Aréna című műsorában Csányi Sándor.

"Régi mániám, hogy a következő évtizedek, sőt évszázadok jelentős üzlete az élelmiszer, magánegészségügy és az ivóvíz lesz. Ennek megfelelően kerestem mindig a lehetőséget, hogy a magánegészségügybe befektessek. Tavaly sikerült a Budai Egészségközpont hatvan százalékát megvásárolni, ami kiválóan működik, és kiváló szakemberei vannak", mondta az üzletember, és hozzátette, az eltelt idő igazolta a várakozásait, egyre nagyobb az igény a magas színvonalú és korszerű egészségügyi szolgáltatások iránt. Kiemelte, hogy az intézmény különleges szolgáltatása a gerincsebészet, a bonyolult esetek kilencven százalékát ebben az intézményben látják el Magyarországon.

"Talán a legnagyobb hiány Budapesten a megfelelő szintű sürgősségi ellátásban van. Ezért azt célozzuk, ha erre lesz lehetőség, hogy sürgősségi ellátást is létrehozzunk", mondta a közeljövő terveiről Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója, aki a Bonitáson keresztül többségi tulajdonosa a Budai Egészségközpontnak is.

(forrás: InfoRádió)
hirdetés

Könyveink