hirdetés
2024. április. 25., csütörtök - Márk.

Családi nap ingyenes szűrővizsgálatokkal Győrben

Ingyenes szűrővizsgálatokon, egészségügyi tanácsadáson, előadásokon vehetnek részt azok, akik május 29-én, szombaton ellátogatnak Győrben a Megyeház térre a Richter Egészségváros Program egész napos családi rendezvényére. A helyszínen tornával, fitnesz- és gyermekprogramokkal, helyi fellépőkkel várják a fiatalokat, felnőtteket és időseket egyaránt. A tartalmas szórakozás mellett minden résztvevő növeli a Richter Gedeon gyógyszercég Petz Aladár Megyei Oktató Kórház számára tett felajánlását is.

Az egész család számára nyújt egészséges szórakozást május 29-én Győrben, a Megyeház téren a Richter Egészségváros Program. A 10 órától 18 óráig tartó rendezvény keretében bárki évek óta halogatott egészségügyi ellenőrzéseken eshet túl, többek között prosztata-, csontritkulás- és bőrgyógyászati szűrést, koleszterinszint- és vérnyomásmérést végeztethetnek el szakemberekkel a rendezvényre látogatók. A szűrővizsgálatok mellett egészségügyi tanácsadásokon is részt vehetnek az érdeklődők: Alzheimer-kór, nőgyógyászati, kardiológiai és urológiai témában felmerülő kérdésekre kaphatnak választ.

 

A kampány védnöke, Rudolf Péter köszöntőjével, Katus Attila pedig délutáni aerobik órájával igyekszik a lakosság figyelmét ráirányítani a megelőzés fontosságára, az egészség megőrzésének érdekében tett felelős lépésekre. A rendezvényen színpadra lép többek között a Nyúli Majorette Egyesület, Szabó Rita, az AForce-1 TSE, a Dance 4 You és az El Paso Táncstúdió és Sporttánc Egyesület. A színpadi program műsorvezetője Jaksity Kata.

 

A helyszínen nemcsak saját egészségükért tehetnek a látogatók, hanem a város egészségügyi intézményének fejlesztéséhez is hozzájárulhatnak. A Richter 2.000.000 forint adományt ajánl fel a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház számára. Ezt az adományalapot a rendezvényre látogató és a programokban aktívan részt vevő lakosok egy játék keretében tovább növelhetik.

 

Érkezéskor minden résztvevő pontgyűjtő füzetet kap. Valamennyi szűrővizsgálatért, tanácsadáson való részvételért, egy-egy előadás meghallgatásáért, teszt kitöltéséért vagy a fitneszeszközök használatáért adománypontok járnak. A beváltott pontokat a Richter forintban hozzáadja a kórház számára szánt adomány alapösszegéhez.

 

Az Egészségváros programsorozat tavalyi állomásain a Richter felajánlását a résztvevők 7 helyszínen összesen 13.849.600 forinttal egészítettek ki pusztán azzal, hogy részt vettek az egészségügyi szűrővizsgálatokon, előadásokon vagy tanácsadásokon, így 7 kórház összesen 27.8 millió forint támogatást kapott a gyógyszergyártótól.

 

A részletes programról, a kampányhoz kapcsolódó érdekességekről a kampány teljes ideje alatt a www.egeszsegvaros.hu honlapon olvashatnak bővebben az érdeklődők, javaslataikat vagy észrevételeiket pedig az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre küldhetik el.

hirdetés

Könyveink