2024. április. 25., csütörtök - Márk.
hirdetés

Családbarát kórházi innovációkra várják a szavazatokat

Melyik lesz 2021 családbarát kórházi Innovációja? Döntsön április 30-áig a Három Királyfi és a Magyar Kórházszövetség közönségszavazásán!

Plexifallal a látogatás biztonságáért – Otthonos szülésélmény kialakítása igényes fejlesztéssel – Mesés tájékoztató füzet gyerekeknek a stroke-ról, hogy az unoka is felismerje, ha baj van a nagymamával – Koraszülöttnézés webkamerán.

Az életünket meghatározó járvány ellenére is megható, leleményes és hiánypótló családbarát fejlesztések zajlottak az utóbbi egy évben a hazai kórházakban. Ezekre a fontos, bár nem mindig szem előtt lévő mozzanatokra szeretné ráirányítani a figyelmet a Családbarát Kórházi Innovációk – Járvány idején című pályázat. A fenti pár megoldás csak néhány azok közül a leleményes kórházi fejlesztések közül, amelyeket most bemutatunk.

A Magyar Kórházszövetség és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom 2018 óta minden évben keresi a családbarát megoldásokban elöl járó kórházi osztályokat és kórházakat.  A 2020 tavasza óta viszont életünket a járványhelyzet határozta meg, ami a frontvonalban, az egészségügyben dolgozókra minden eddiginél nagyobb terheket rakott. Ennek figyelembevételével a pályázatot alapító két szervezet idén a hagyományostól eltérő módon keresi a kórházak életében előforduló legjobb családbarát gyakorlatokat. 2021-ben családbarát történeteket vártunk. Ezeket a példaadó történeteket szeretnénk most megmutatni a nagyközönségnek. Fontos célunk elismerni az egészségügyben dolgozók kitartását és erőfeszítéseit, azt, hogy fáradtan és kimerülten is keresik az emberbarát- és családbarát megoldásokat a betegek és a munkatársaik számára!

A 18 versenyben lévő kórház pályázati anyagai megtalálhatók a Három Királyfi weboldalán. Itt várjuk a közönségszavazatokat április 30-ig a leginnovatívabbnak, legmeghatóbbnak ítélt történetekre április 30-ig! A szakmai zsűri és a közönségszavazatok alapján legjobbnak ítélt pályázatok vállalati partnereink által felajánlott ajándékokban részesülnek.

A Családbarát Kórházi Innováció pályázatról szól az MTVA felvétele:

(forrás: Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, Magyar Kórházszövetség)
hirdetés

Könyveink