hirdetés
2024. március. 28., csütörtök - Gedeon, Johanna.
hirdetés

Betegoktatók III. Országos Versenye

A Betegoktatók és Egészségnevelők Országos Közhasznú Egyesülete (BEOKE) idén harmadik alkalommal hirdeti meg a Betegoktatók és Egészségnevelők Országos Versenyét a gyógyítás-ápolás-rehabilitáció területén dolgozóknak.

Napjainkban az orvos-beteg találkozások túlnyomó többsége krónikus betegségek miatt történik, és a krónikus beteg jóllétében alapvetően fontos a tájékozottság. A XXI. század információs „forradalma" adta lehetőségek, és a „beleélési készség" nagyon kívánatos növelése új elvárásokat támaszt a betegoktatókkal, egészségnevelőkkel szemben. Ezért keresik azokat az egészségügyi dolgozókat, akik átérzik e törekvés fontosságát.

A versenyt a Magyar Orvosi Kamara, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara és a Selye Magatartástudományi Társaság szakmailag támogatja.

A jelentkezés beadási határideje: 2012. szeptember 30.

Az előadás laikusoknak szóló, felvilágosító-nevelő legyen, mely bárki számára élvezhető, érthető és megjegyezhető. A részletes versenykiírás, illetve az előadás és a diasor elkészítéséhez hasznos tanácsok a www.beoke.hu honlapon.

A jelentkezési lap beküldésével együtt kérik a maximum 10 perces előadás végleges, legfeljebb 15 diáját eljuttatni az alábbi e-mail címre: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Az elődöntő időpontja: 2012. november 17. szombat 10.00 óra
A döntő időpontja: 2012. november 23. péntek 10.00 óra, helyszíne az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet (OORI) 1528. Budapest, Szanatórium u. 19.

A verseny értékelése és a díjak átadása 2012. november 24-én OORI-ban, a BEOKE tudományos konferenciáján lesz.

MedicalOnline
a szerző cikkei

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés