hirdetés
2024. március. 28., csütörtök - Gedeon, Johanna.

Az egészségügy fontosabb

A magyarok messze a legfontosabb kérdésnek az egészségügy állapotát és a létbiztonságot tekintik az EU felmérése szerint, amelyet a 24.hu ismertet.

az Eurobarometer és a konzervatív International Republican Institute kutatásai is, amelyek egymástól ugyan teljesen függetlenül zajlottak, mégis egymás eredményeit támasztják alá. A 2017 nyarán megjelent kutatások az európai lakosság véleményét kérdezték gazdasági, szociális illetve politikai kérdésekben, írja a 24.hu.

A magyar eredményekből egyértelműen az látszik, hogy a közkeletű feltételezésekkel szemben a lakosság nagy részét sokkal jobban foglalkoztatja az ország szociális helyzetének állapota, mint például a migrációs válság. Mivel ezekben nincs vagy alig van javulás, a pozitív változásokat a lakosság nagyobb része nem tapasztalja a mindennapi életében. Az Eurobarometer ráadásul azt is kimutatta, hogy az egészségügy leromlását és létbizonytalanság növekedését kétszer nagyobb arányban tartja problémának a magyar lakosság, mint az EU tagállamainak átlaga.

 

(forrás: 24.hu)
hirdetés

Könyveink