hirdetés
hirdetés

Kiadó orvosi rendelők

Egészségügy > Orvos

Újpest központjában épült elegáns, modern magánorvosiorvosi rendelőkbe várjuk kollégák jelentkezését bérleti céllal, illetve közös együttműködéssel.
favourite
Cégnév
Medina-Vital Kft
Amit ajánlunk
Igényes szép jól felszerelt rendelő, recepció, internet, hangosítás, magas minőségű ultrahang gép, ECHO, nagy teljesítményű lézer, gép parkot folyamatosan fejlesztjük, marketing, hirdetés.
Teljes szöveg
Újonnan épült magánorvosi rendelőkbe várjuk olyan kollégák jelentkezését, akik szeretnének egy kisebb családias maganrendelőben dolgozni. Bérletre es közös működtetésre is van lehetőség. A rendelő tartalmaz 3 rendelői helyiséget, recepciót, szociális ill, mellékhelyiségek. Jó elhelyezkedésű, Újpest központjának található, egy fejlődő városrészén. Könnyű megközeléteni, és parkolni is, és a parkolás ingyenes. Jelenleg ami működik: ultrahang diagnosztika, labor, fizikoterápia.
pozíció típusa Pozíció tipusa Gyakorlati hátteret igénylő pozíció (1-3 év)
szükséges végzettség Szükséges végzettség Szakképesítés
munkaidő Munkaidő Részmunkaidő
munkavégzés helye Munkavégzés helye Budapest
subscribe
Szeretne értesítést kapni, ha hasonló álláshirdetés érkezik?
Orvos
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A magyar egészségügy olyan, amilyen, a magyar kórházak meg pláne. Balázs rövid történetében így aztán nem is elsősorban a klagenfurti kórház felszereltsége az érdekes, hanem az, ahogyan a nem túlhajszolt, nem kizsigerelt orvosok és ápolók hozzáállnak a beteghez.

Már tíz évvel ezelőtt is eszement zsúfoltság jellemezte az Országos Onkológiai Intézet reggeli folyosóit, ahol hömpölygött a végeláthatatlan tömeg.