hirdetés
hirdetés

Archív

FIGYELEM!
Ez a hirdetés már valószínűleg nem aktuális.

szakorvosokat keresünk

Egészségügy > Szakorvos

A Dél-budai Egészségügyi Szolgálat kardiológus és ortopéd szakorvost keres munkaviszonyban, vagy vállalkozói jogviszonyban.
favourite
Cégnév
Dél-budai Egészségügyi Szolgálat Közhasznú Nonprofit Kft.
Teljes szöveg
A Dél-budai Egészségügyi Szolgálat Közhasznú Nonprofit Kft. kardiológus és ortopéd szakorvos kollégát keres munkaviszonyban, vállalkozói jogviszonyban történő foglalkoztatással határozatlan időre.

Az alkalmazás feltételei: orvostudományi egyetem, szakorvosi vizsga, érvényes státusz az ÁEEK működési nyilvántartásban és érvényes kamarai tagság.

Önéletrajz leadásával jelentkezni lehet az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen, személyesen 1221 Budapest Káldor Adolf u. 5.-9. titkárság, telefonon: 06-1-482-0048
pozíció típusa Pozíció tipusa Gyakorlati hátteret igénylő pozíció (1-3 év)
szükséges végzettség Szükséges végzettség Felsőfok
munkaidő Munkaidő Teljes munkaidő
munkavégzés helye Munkavégzés helye Budapest
subscribe
Szeretne értesítést kapni, ha hasonló álláshirdetés érkezik?
Szakorvos
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Amikor úgy érezzük, érzelmileg, mentálisan és fizikailag is teljesen kimerültünk a szerettünkről való gondoskodásban, nagy valószínűséggel a kiégés felé tartunk.

Közérdekű bejelentést is tettünk az egészségügyi hatóságnál, kérve, hogy hivatalosan is vizsgálja ki, jogszerűen működnek-e Veszprém megyei kórházak és ha nem, tegye meg a szükséges lépéseket.