2024. április. 23., kedd - Béla.

MEKE meghívó: Immunissá váltunk az allergiára?

Tisztelt Egyesületi Tag, Kedves Barátunk!

Engedje meg, hogy meghívjuk a Magyar Egészségkommunikációs Egyesület (MEKE) következő rendezvényére, melynek középpontjában ezúttal is egy izgalmas, az Egyesület szakmai profiljába illeszkedő kérdéskör megvitatása áll: milyen eredményekkel járnak a népbetegségekre irányuló társadalmi kommunikációs kampányok, illetve hogyan lehetne ezeket hatékonyabbá tenni?

A kérdéskört a sajnos egyre szélesebb kört érintő allergia oldaláról kezdjük megvizsgálni. A betegség ismertsége minden korábbinál magasabb, népegészségügyi szempontból az adatok mégis riasztóak. Felmerül a kérdés: a figyelemfelkeltő kampányok sikeresek, csak nem hatékonyak? Ez pusztán kommunikációs hiba, vagy ennyire „immunissá” váltunk a mindannyiunkat érintő egészségügyi kérdésekre?

A szekcióülésen elsőként két meghívott előadó osztja meg velünk vitaindító gondolatait:

  • Dr. Gazsó L. Ferenc, vezérigazgató-helyettes, MTVA, a Kossuth Rádió Intendánsa
  • Prof. dr. Nékám Kristóf osztályvezető főorvos, Budai Irgalmasrendi Kórház, Allergológiai és Immunológiai Osztály

A rövid felvezető előadásokat követően további meghívott vendégekkel egy kerekasztal-beszélgetésen járjuk körbe a társadalmi felvilágosító kommunikáció aspektusait és jövőbeni kitörési pontjait.

Szakmai rendezvényünk 2012. március 28-án (szerdán), este 18.00 órakor, a Budapesti Corvinus Egyetem új épületének (Budapest IX. kerület, Közraktár u 4-6.) IX. számú előadójában lesz, melyre szeretettel várjuk Önt is! 

Végezetül a szervezés megkönnyítése érdekében szokás szerint arra kérem, hogy részvételi szándékát jelezze az  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  e-mail címen. Együttműködését előre is köszönjük!

Üdvözlettel a Magyar Egészségkommunikációs Egyesület nevében,

Holchacker Péter

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a MEKE honlapján fél évre előre megtalálhatók az egyesület szakmai rendezvényei.

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés