hirdetés
2024. március. 29., péntek - Auguszta.

Ingyen teszteli vendégeit a hamarosan nyitó Hertelendy

Azért, hogy ezt elmondhassák magukról, a kötelezően előírt óvintézkedéseken túl, -mint a gyakori fertőtlenítés, kötelező minimális távolságtartás, gyakori kézmosás, folyamatos maszkhasználat – , számos extra intézkedést hoztak.

hirdetés

Minden vendégük teszteli magát gyorsteszttel. A tesztet a szálloda térítésmentesen biztosítja valamennyi vendége számára érkezéskor. Dolgozóikat 5 naponta folyamatosan gyorstesztelik. A nyitást követően egész nyáron a foglaltsági szintet nem viszik 70% fölé. Így kényelmesebben lehet betartani az előírt 1,5 méteres távolságot az étteremben, ill. a közösségi helyiségekben. Szobáikat 2 vendég között minimum 1 napig pihentetik. Nem vállalnak olyan foglalásokat, ahol egy adott szobába az elutazás és az érkezés napja megegyezik. Szállítókat nem engednek a kastély területére. Az árut mielőtt raktáraikba teszik, pihentetik pár órát. Mindezekre az elmúlt 2 hónap munkarendje tanította meg a szálloda vezetését, személyzetét. Így élnek, dolgoznak a kastélyban már április eleje óta, minimálisra csökkentve a közvetlen kapcsolatot a külvilággal.

A hotel tájékoztatása alapján a június 12-14-i nyitóhétvégére már a szobák 70 %-a „elkelt“, ezért újabb foglalásokat csak június 15-től tudnak rögzíteni.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés

Könyveink